Srce je popotnik, Tea razmišlja

Uživanje v naravi s stilom

Ko se odpravimo na pot, imamo velikokrat hrano seboj, ker nikoli ne veš kako dolgo se boš kje zadržal. Tudi če gremo na krajši sprehod, imam pri roki pijačo in nekaj prigrizkov.

Prosti čas izredno radi preživljamo v naravi, pa če to pomeni, da odidemo na bližnji travnik in si pogrnemo odejo, nam je super. Samo, da smo skupaj in predvsem, da je poleg hrana. Vsi smo izredni gurmani in obožujemo piknike na prostem.

Ko odidemo na daljši dopust, se odločamo za kampiranje. Lansko leto smo tako dopustovali v Bohinju. Kampiranje je krasna zadeva, ker si v stiku z naravo, imaš dejansko vse na dosegu roke (urejeni kamp prostori nudijo toalete, kopalnice, umivalnice posod, restavracije, bare itd.), zlahka odideš na izlete, ki ti jih ponuja okolica. Že samo bivanje v šotoru ima svoj čar. Res je, da ti lahko vreme zagodi in da ni isto kot v hotelu, ampak meni je to dosti boljše doživetje.

No in nenazadnje je tu tudi vsa kamping oprema, ki jo potrebuješ. In lansko leto sva si večino stvari nakupila, edino posode ter pribor sta nama ostala na spisku. Ker se trudiva biti ekološka in čim manj nasmetiti, sva vzela seboj različne steklene posode, kozarce, pribor. Naj omenim, da se nam je po poti že nekaj stvari razbilo.

Želela sem si set posod in pribora, ki bi bil lahek, za večkratno uporabo in vseboval naravi prijazne materiale. No in vse to sem našla pri podjetju Skaza, ki je s svojim ultimativnim piknik in kamping setom Pick&Go, poskrbela za nas ljubitelje prostosti in življenje na prostem.

Mi smo set posod Pick&Go takoj uporabili za pikniku na naši prečudoviti terasi v naravi. Komaj čakam, da bomo set uporabili za vsa prihodnja doživetja na kampiranju in različnih piknikov doma ali drugod.

Zakaj torej Skaza?

Da bodo trenutki na prostem še bolj brezskrbni in doživeti s piknik in kamping setom Pick&Go, svetovno inovacijo, ki v enem kompletu združuje vse, kar potrebujete za popoln piknik. 

Je izjemno lahek in praktičen, združljiv z ostalimi izdelki Skaza, zaradi uporabljenih in naravi prijaznih materialov pa tudi 100% reciklabilen in izdelano v Sloveniji.

Več o podjetju Skaza in setu Pick&Go si lahko preberete na njihovi spletni strani:

https://www.skaza.si/

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Skaza.

 

Do naslednjič srčen pozdrav,

Tea♥

Spread the love :)

Poglej tudi:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja